Kategorier

Om Viniropa
 
Viniropa har siden 2003 været i gang med direkte import af italienske vine fra små seriøse ukommercielle producenter. Firmaet drives af Mads og Lars med udgangspunkt i Odense og Svendborg på Fyn. Vi sælger via nettet til kunder over hele landet, såvel private som engros. 

Mere end 20 års interesse for vin har medført at vi stiller høje kvalitetskrav. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv finder begejstring ved og har lyst at lægge i vor egen vinkælder. Vine med karakter, individualitet og naturlige aromaer, ofte fremstillet i små mængder på familiedrevne vingårde frem for fabriksfremstillede monotone vine.

Sortimentet er således sammensat ud fra en personlig smag, hvor begreber som kvalitet, det gode håndværk, respekt for naturen og den rigtige pris er alfa og omega.
Pris og kvalitet hænger nøje sammen, så derfor vil der være en nedre pris- og kvalitetsgrænse som Viniropa aldrig vil bevæge sig under.

Vore producenter er alle passionerede. De lægger hele deres know how, sjæl og nerve i et produkt, hvis kriterie for succes tildels ligger i naturens lunefulde hænder.
Et engagement og en passion, som vi mener kan smages i den vin der er håndværksmæssigt godt lavet.

Vi har ingen fysisk butik som er dyr i drift og har således minimale omkostninger, som kommer forbrugeren til gode i form af rimelige priser.

Rimelige priser, kvalitet og pålidelighed er for os nøgleord. Det afspejler sig i vores vinimport, som udover vine af høj kvalitet også bærer præg af et pålideligt serviceniveau. Derudover kommer det til udtryk ved, at vi garanterer forbrugeren imod frost- og varmeskadede vine.

Vi har tillid til og er stolte af vore producenters produkter, som fortjener en ordentlig og seriøs behandling. Al vin transporteres derfor til Danmark ved forsvarlige temperaturer, og efter hjemkomst opbevares vinene på lager ved ideel temperatur hele året.

Derfor yder vi 100% tilfredshedsgaranti. Svarer vinen ikke til kundens forventning tager vi varen retur indenfor 30 dage.

Kurv

Kurven er tom.

Ordre

Konto

Du kan logge ind for at gemme dine oplysninger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld